Om os

Om os

FF København er en klub, hvor det sociale er i højsædet uden at det går ud over de sportslige ambitioner. Hos os er der derfor altid plads til flere, og det er uden betydning om du er til seriøs floorball eller bare ønsker at hygge dig i den laveste række.

Klubben er i 2003 dannet efter en fusion mellem Brønshøj Floorball og Firkantens Floorballklub, og er lokalt forankret i områderne Nørrebro, Nord-Vest og Brønshøj. Det er også i disse områder holdene træner og spiller kampe.

Det er altid muligt at dukke op til en træning og prøve om floorball er noget for dig. Vi har selvfølgelig en stav du kan låne de første par gange, hvorefter du må afgøre om du ønsker at melde dig ind i Floorball-Fællesskabet København. 

Det koster kr. 700 pr. halvsæson at være medlem som senior, mens kontingentet pr. halvsæson for ungdomsmedlemmer er kr. 350.

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker yderligere information om klubben er du velkommen til at kontakte os.

Mere erfarne spillere ved nogenlunde hvilket niveau de hører til på, og kan selv tage direkte kontakt til trænerne eller kontaktpersonerne for de forskellige hold.